Over ons

Wie zijn Verboom & van der Lans?

Peter Verboom en Hans van der Lans zijn samen Verboom&vanderLans. Peter en Hans zijn timmerman en aannemer. Samen zijn ze Verboom & van der Lans. In de afgelopen twaalf en een half jaar hebben ze samen vele bouwprojecten gedaan in de regio Nieuwveen-Nieuwkoop-Noorden. En ook in de Bollenstreek, van Lisserbroek tot aan Haarlem is Verboom & van der Lans heeft vele verbouwingen aan woningen en panden op zijn naam staan. In sommige straten is Verboom & van der Lans in meerdere huizen als verantwoordelijke aannemer aan het werk
geweest.

(ver)Bouwen met Passie!
Verboom en Van der Lans hebben sinds 2000 de krachten gebundeld. Bouwen en verbouwen doen ze met hart en ziel. Van badkamer tot dakkapel; van aanbouw tot nieuwe keuken. Alles waar u van droomt, kunnen wij realiseren. En als het onverhoopt niet kan, dan zeggen we dat ook. Kwaliteit, duidelijkheid en korte lijnen: dat vinden wij bij Verboom & van der Lans erg belangrijk.

De werkwijze van Verboom & van der Lans is simpel maar doeltreffend. We lopen van A tot Z uw bouwwensen met u door. Dan maken we een plan van aanpak en een overzichtelijke offerte. Die nemen we met u door. Aanpassingen of wijzigingen voeren we door. Dat resulteert in een offerte en opdrachtbevestiging. Nu gaan we uw bouwproject plannen en uitvoeren.

Wij beschikken over een eigen machinale werkplaats en werken al jaren met een vast team Nederlandse onderaannemers. Zij hebben net als wij kwaliteit voorop staan. Regelmatig overleg en afstemming met onze opdrachtgevers over de gang van zaken vinden wij een prettige manier van werken. Natuurlijk is een van ons beiden zelf werkzaam bij uw bouwproject.

Verboom & van der Lans vindt het belangrijk om met kwalitatief goed materiaal te werken. Uiteraard zonder de prijs/kwaliteitverhouding uit het oog te verliezen. 

Vanzelfsprekend zijn we aangesloten bij Stichting Bouwgarant.